Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας εξασφαλίζει 100% επιτυχία σε κάθε εκδίωξη που αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε.

Η Εμπειρία μας

Εξασκούμε πάνω από 20 χρόνια την Τέχνη της Ιερακοθηρίας, η οποία έχει την βάση της στο κυνήγι πτηνών με την συνεργασία αρπακτικών πτηνών. Τα 10 τελευταία χρόνια ειδικά στην πιο εξειδικευμένη εφαρμογή της όπου είναι η εκδίωξη πτηνών στους χώρους που δημιουργούν πρόβλημα στις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Οι Πελάτες μας

Με αρκετά συμβόλαια εκδιώξεων και 100% επιτυχία σε αυτά έχουμε αναπτύξει τεχνικές όπου μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και στις πιο απαιτητικές και δύσκολες περιπτώσεις. Έχουμε ήδη επιτυχώς συνεργαστεί με μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, ξενοδοχεία, αεροδρόμια, αγροτικές εκτάσεις και πάρκα εντός αστικού ιστού.

Τα Αρπακτικά – Συνεργάτες μας

Harris’s Hawk : Τα Harris’s hawk είναι αρπακτικά κατάλληλα τόσο για ανοιχτούς όσο και για κλειστούς χώρους κατά την διάρκεια της εκδίωξης. Προσαρμοστικά σε κάθε χώρο μπορούν να φέρουν εις πείρας εκδίωξη και στα πιο δύσκολα τερέν.

Πετρίτης : Γεράκια μεγάλης έρευνας, κατάλληλα για ανοιχτούς ή εξωτερικούς χώρους. Τα συγκεκριμένα πτηνά πετούν κυκλικά στην περίμετρο του χώρου που θέλουμε να διώξουμε τα πτηνά καλύπτοντας μεγάλη ακτίνα λειτουργώντας έτσι πολύ αποτρεπτικά.

Ξεφτέρι : Το ξεφτέρι όντας μικρόσωμο και ευέλικτο αρπακτικό, κατάλληλο για κλειστούς χώρους όπως εργοστάσια, βιομηχανίες κτλ. Ικανό για εκδίωξη τόσο μικρόσωμων όσο και μεγαλόσωμων πτηνών.

Αετός : Οι αετοί λόγω του μέγεθος τους λειτουργούν σε περιπτώσεις υπερπληθυσμού μικρών ΄ή μεγαλύτερων θηλαστικών και μόνο σε ανοιχτούς χώρους.

“Καλυψώ”

Harris’s Hawk
(Parabuteo unicinctus)

“Σπίθα”

Ξεφτέρι
(Accipiter nisus)

“Ήρα”

Harris’s Hawk
(Parabuteo unicinctus)

“Νέμεση”

Χρυσαετός
(Aquila chrysaetos)

“Απόλλωνας”

Harris’s Hawk
(Parabuteo unicinctus)

“Ίκαρος”

Πετρίτης
(Falco peregrinus)